Flott arrangement i Bundefjorden, og vinner av NC1 ble Trond Sverre Førde

Bjorno/ mai 12, 2016/ Rapporter fra regattabanen, Regattaer, Trening

bundefjord1Årets sesong startet i Bundefjorden med treningssamling og påfølgende Norges Cup! Magnus Brun hadde sydd sammen et flott opplegg for 2.4mR klassen. Vi fikk god trening på starter, taktikk, merkerunding samt metrologi og vær observasjoner. Fin blanding av teori praksis, takk til Magnus!

Det knyttes alltid litt spenning til årets første seilas. Man er litt rusten etter vinteren, selv om flere av våre seilere har klart å vært litt på fjorden i løpet av vinteren. Vi hadde både debutant og comeback på startlinja i år. Veldig kjekt å se Andre Liverud som nytt tilskudd i klassen. Tønsbergseileren seilte veldig godt i sin klasse debut. Bjørn W. Bjelke fra Asker stod for comebacket, han har tidligere vært i klassen og det er veldig kjekt å se at folk kommer tilbake. Velkommen begge to!!

 

Helgen ble preget av rolige vindforhold, og de som mestret forholdene best foruten vinneren var Harald Rolfsnes, Ole B. Eide, Eilert Kamfjord og Ola Herje. Regattaledelsen klarte å få gjennomført 4 race på lørdagen etter noen timer med venting på vind. Søndagen ble kansellert utpå dagen ettersom vinden aldri dukket opp. Slik er det med seiling, lite å gjøre med det…..

 

Videoer fra treningen

Resultatliste:

Share this Post