2.4mR Ønskes leid til VM

Bjorno/ mars 23, 2011/ Regattaer

Hei alle 2.4 seilere.
Jeg har på vegne av VM komiteen fått i oppdrag å undersøke om det er noen som vet om, eller har en båt som kan leies ut under VM. Slik jeg har forstått det, så har komiteen fått en hendvendelse der de er bedt om å undersøke dette. Jeg vil tro at det dreier seg om 2-3 båter, og at det er de som har lengst og dyrest reise som er interesert i å leie en båt.Jeg har ikke fått noen direkte henvendelser ennå, men de kan fort komme, så da er det greit å vite om det finnes noen båter enten her i Norge eller i Sverige som kan være aktuelle.Hvis noen av dere har gode kontakter i det svenske miljøet, ville jeg sette pris på om dere forhører dere der også.
Eventuelt intereserte kan ta kontakt med undertegnede på adr. : inge-alm@mimer.no. , så skal jeg formidle dette videre så snart jeg får en konkret henvendelse om leie av båt.

Mvh. Inge Almås
Klassekaptein 2.4 mR gruppen i ÅS.

Share this Post