AIC og Norsk Mesterskap 2014

Bjorno/ april 6, 2014/ Ukategorisert

23-25 mai arrangerer Ålesunds Seilforening sin årlige Atlantic Internasjonal Cup, og i år som i 2012 er det NM samtidig!

Påmeldingen ligger åpen på www.asf.no sine sider. Gå inn på «regatta» å meld deg på. Det er allerede god påmelding og det liker vi. Vet du at du skal delta så meld deg på tidlig så hjelper det til med forberedelsene til ÅS samt det gir en fin smitteeffekt som kan øke antall deltagere.

FREDAG  23 mai vil det bli arrangert en treningsdag på NM banen med Pål Kragset som hovedtrener. Her vil det bli lagt vekt på fartstrening. De som ønsker å delta på denne treningsdagen må gi en tilbakemelding på dette til Ola Herje på mail: ola@herje.net

Som det alltid er under AIC, vil det også i år være tilbud om gratis overnatting i bobiler og campingvogner i Nørvevika. ÅS får tilkjørt og rigget nødvendig kapasitet uten kostnad for deltagende seilere. De som vil benytte seg av dette flotte tilbudet tar også kontakt med Ola på overnevnte mail.

Nørvevika blir base for arrangementet og deltagerbåtene får anviste plasser i havna. Det legges også opp til felles sosiale arrangement hver kveld!

Velkommen til årets norske høydepunkt!!

 

KUNNGJØRING/NOTICE OF RACE ligger nå ute på www.aasf.no

2.4mR Gruppen i ÅS

 

LINK TIL PÅMELDTE BÅTER:http://www.aasf.no/default.aspx?menu=763&view=app_form_public_list&app_id=113&app=113&response=1&body=0

 

WC2011_image_002.jpg

Share this Post