Trond Atle Huth vant NC 3 i Tønsberg

Bjorno/ august 18, 2014/ Ukategorisert

Tredje runde i Norgescupen gikk av stabelen 16-17 august hos Tønsberg Seilforening. Trond Atle Huth har vist god stabil seiling hele sesongen så langt, og tok seieren foran Eilert Kamfjord på andreplass og Ronny Tollaksen på tredje.

Det var planlagt 4 seilaser lørdag og 2 på søndagen, men værgudene ville ikke spille helt på lag med arrangøren. Etter lange timer på Husøyflaket fikk vi til slutt avviklet 2 seilaser i lette vinder. Vinden dreiet 360 grader iløpet av dagen, all honnør til banemannskaper og regattasjef for jobben!

Søndagen ble AP skutt opp fra morgenen, men vinden fylte fjorden etter en time og vi fikk gjennomført 3 seilaser i fine forhold. Det frisket seg litt til og siste seilas ble gjennomført i 8-10 m/s. Det ble noen tyvstarter, men Trond Atle viste god kontroll og seilte inn til seier med 4 poengs ledelse på Eilert. Litt mer kamp ble det om tredjeplassen hvor både Ronny og Bjørn Ole stod med 11 poeng, men Ronny hadde en førsteplass blant sine resultater så Ronny stakk av med plasseringen.

 

Det har vært litt lav deltagelse på NC’ene denne sesongen, og med tanke på antallet båter under NM så bør vi klare litt mer. Styret vil se på forslag for å øke antallet på deltagere fremover. Det skal imidlertid nevnes at vi hadde et lite «comeback» i klassen under NC3. Terje Nilsen stilte i lånt båt, og han seilte veldig bra med tanke på å ikke ha seilt aktivt 2.4mR siden 2011.

 

Nå rettes øynene fremover mot NC 4 som skal arrangeres helgen 19-21/9 hos Ran Seilforening på Sotra utenfor Bergen. Vi henstiller flest mulig til å delta i årets sesongavslutning! !

Link til resultater NC 3:    

 

http://tonsbergseilforening.no/wp-content/uploads/2014/05/Sailwave-results-for-NC3-2014-2.4mR-at-T%C3%B8nsberg-Seilforening-2014.htm

 

 

 

Share this Post