Forum forum forum !

ronnyt/ september 29, 2014/ Driftsnyheter/ 0 comments

Hei alle medlemmer i Norsk 2.4mR Klubb og andre seil entusiaster. Vi vil minne om at vi har et glimrende diskusjonsforum for alt som har med 2.4mR å gjøre, og andre saker for den del. Vi ser at det blir mye de samme brukerne som er mest aktive inne på forumet, men alle som er medlem i Norsk 2.4mR klubb får egen tilgang på medlemssidene. Andre kan registrere seg og få tilgang til forum for ikke-medlemmer. Der er mye nyttig lesestoff for nye som gamle 2.4 seilere.

Dessverre hadde vi en del SPAM på sidene, noe som er blitt tatt hånd om ved å ha et smalt nåløye for hvem som kommer inn. Det svarer seg derfor om man skal ha tilgang å kontakte undertegnende direkte på rt@pdsprotek.no og gi beskjed etter at du har registrert deg. Opplys om ditt brukernavn, så skal jeg gå inn og gi de tilganger du trenger.

Gå inn HIT for å henge deg med i sakene som blir tatt opp på forumet eller registrere deg om du ikke allerede er medlem. Oppfordrer nok engang våre egne medlemmer om å delta.

forum

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*