Treningsleir og NC 1 i Hunnebostrand Sverige

Bjorno/ mai 6, 2015/ Rapporter fra regattabanen, Regattaer, Trening

hunnebo2hunnebostrand1hunnebo3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

9 Norske 2.4 seilere stilte opp i årets første NC som ble arrangert sammen med den første Svenske rankingen. Felles treningssamling ble gjennomført torsdagen og fredagen. Veldig bra opplegg fra de to svenske trenerne Karin Berg och Helena Formgren. De hadde lagt opp start trening og merkerundinger på små intense baner. Vi fikk trent oss godt på kaotiske situasjoner i et forholdsvis tett felt med 37 båter.

NC ble avviklet i flotte forhold. En frisk bris sørget for 4 flotte regattaer lørdagen. Litt skvalpete sjø gjorde at man fikk testet både lensepumper og surfegenskapene etter vinterens dvale. Søndagen kom med sol og vindstille fra starten, men etter litt venting kom vi i gang og det ble avviklet 3 flotte regattaer i lette vinder. Sotefjorden Segelselskap gjorde en flott jobb både regattamessig og sosialt. Vi ble vartet opp med flotte lunsjer og middager. Alle seilerne ble møtt av pølsegrilling på kaien ved inngang etter siste regatta på søndagen. Kai/brygge fasiliteter var veldig bra med flott flytebrygge for alle deltagerne midt i Hunnebostrand sentrum.

 

Se vedlegg for resultater og link til de Svenske Klasseklubbsidene for mer bilder og info.

 

Resultat:  http://www.swe24metre.com/?page_id=2727#1

http://www.swe24metre.com/

11203709_946974665327418_7153554001184215461_n

 

Share this Post