Trener til treningssamlingen er klar

Bjorno/ november 23, 2015/ Trening

magnusbundeDet er fortsatt noen måneder igjen til sesongstart her i Norge, men vi kan allerede nå avsløre at Magnus Brun skal være treneren vår under treningsleiren i Bundefjorden 5-6 mai!!

…fra www.brunsail.no

Magnus ble bitt av seilbasillen da han var ni år gammel, og tenker på seiling så og si hele tiden.

I løpet av hans seilkarriere har han seilt internasjonalt i Optimistjolle, Europajolle og Laser, i tillegg til flere NM-medaljer fra sin jolleseiling.

Fra 2009 gikk han over i kjølbåt, og deltok i 2010 i ”Mesternes mester”. (konkurranse for alle norgesmestere). Under denne svært prestisjetunge regattaen, seilte han seg inn til en fantastisk 5. plass.

Våren 2011 tok Magnus steget helt ut med seilingen, han solgte alle sine eiendeler, flyttet til en leilighet nærme Dronningen og begynte med seiling på heltid. Magnus driver nå med seiling på heltid, og stiftet våren 2012 selskapet BRUN SAIL

Ved siden av egen seiling har Magnus også jobbet som trener i åtte år. Han jobber nå som klasseklubb trener for Zoom8 på nasjonale og internasjonale samlinger, og er engasjert i trenerutvalget hos Norges seilforbund.

Share this Post