God Jul og Godt Nyttår

Bjorno/ desember 21, 2015/ Vinter

Vi vil ønske alle en God Jul, og et Godt 2.4mR Nyttår!

 

Noen av våre 2.4 seilere seiler rundt med nisseluer i romjulen og feirer julen på den måten, mens andre for lengs har stuet båten inn i vinteropplaget. Norsk 2.4mR Klubb vil takke alle medlemmer og 2.4 interesserte for et flott seilår i 2015. Vi klarer å holde vår målsetting med å stadig få nye seilere i klassen, samt holde oppe aktiviteten i de nasjonale regattaene våre. 2016 blir på mange måter et spennende år med 2.4 seiling på nye plasser.  Norsk treningssamling i Bundefjorden, NM i Stavanger og NC i Åsgårdstrand blir viktige arenaer å vise klassen frem på. Dere er alle gode ambassadører for klassen, så hold trykket oppe i egne foreninger og vis at vi er her.

god_jul

Vi skal holde trykket oppe her på hjemmesidene gjennom hele vinteren, så følg med! Har dere ting som dere vil ta opp, eller er du nysgjerrig på klassen….ta kontakt på mailen:

leder.2.4mr@gmail.com

 

Følg og bidra og på vårt Forum, samt Norsk 2.4mR på Facebook.

 

 

 

Share this Post