Årets treningssamling og første NC nærmer seg!!

Bjorno/ mars 27, 2016/ Regattaer, Trening

Meld deg på i dag ! !!bundefjord

Bundefjorden seilforening har gleden av å invitere alle 2.4mR seilere til årets første NC regatta ved vårt flotte anlegg på Malmøya og gode baneforhold i Bundefjorden, kun 10 minutters seiling fra seilforeningens anlegg.

Havnen ligger idyllisk til som innbyr til godt, sosialt samvær etter regattaene og treningssamlingen dagene før. Klubbhuset har alle fasiliteter for seilerne, både inne og ute. Kraning foregår i direkte tilknytning til klubbhuset og båthavnen, hvilket gjør logistikk til/fra kranen enkel. For de som kommer i bobil, vil det bli parkering ca 20 meter fra klubbhuset.

BSF er kjent for å ha Oslofjordens beste onsdagsregattaer med 30-50 båter seilende hver onsdag. I tillegg har klubben stor erfaring i å arrangere store NC’er for joller. BSF ble stiftet i 1939 og Oslojoller var det første man seilte i den gangen. I dag er «Bundus» fortsatt aktiv i sine Oslojoller hver tirsdag, og disse ligger i bøyer ca 200 meter unna klubbhuset.

Norsk 2.4mR Klubb vil i år arrangere sin første nasjonale treningssamling sammen med Bundefjorden, og vi håper på god deltagelse.  Vi synes det er veldig kjekt at vi kan starte 2016 sesongen med en god treningssamling her i Norge med en påfølgende NC helg. Årets treningsopplegg vil bli laget av Magnus Brun fra Brun Sail. Magnus er kjent for mange av oss som en internasjonal jolleseiler med gode meritter, men han har også drevet som trener i mange år. Han har og seilt litt 2.4mR, så han er kjent med båttypen. Magnus er  åpen rundt våre ønsker på hva vi trenger å trene på, så på vårt forum ligger det nå en tråd hvor dere kan komme med konkrete ting og forslag på øvelsesmomenter.

Vi håper at alt blir lagt så bra til rette for 2.4 seilerne som ønsket, og at alle får fantastiske dager på Malmøya.

Hvis du allerede vet at du skal delta, meld deg på i dag! !  Det vil gjøre den videre planleggingen enklere for arrangøren, både for treningssamlingen og NC’en !

Arrangør:  Bundefjorden Seilforening

Dato:  07.05.2016 – 08.05.2016

Sted:  Bundefjorden Seilforening, Sundveien 32, Malmøya

Påmeldingsfrist:  25.04.2016 kl: 23:59

Startkontingent:  450 – 800 NOK

Etteranmeldingsfrist:  04.05.2016 kl: 23:59

Etteranmeldings-kontingent:  550 – 900 NOK

PÅMELDING

Share this Post