Stellan Berlin vant VM i Sneek

bjorno/ juli 9, 2017/ Ukategorisert/ 0 comments

Stellan vant sitt 10. VM gull i 2.4mR, Heiko Krôger tok sølv mens Hans Asklund tok bronse.

 

Ingen nordmenn på pallen, men veldig positivt med gode resultater!  Vi har flere seilere i øvre halvdel av resultatlista enn tidligere!!  Frank Huth ble best av våre med en sterk 13.plass. Fulgt av Trond Sverre på 15. og Harald Rolfsnes på 18. Det er og verdt å nevne at Førde’n fikk premie for beste Rookie.

…her sakset fra Norsk 2.4mR Klubb på facebook:

 

VM i Sneek 2017 er over. Dessverre var vindgudene totalt fraværende siste dag og resultatene etter 10 race ble stående. Frank ble beste nordmann på en strålende 13 plass. Trond ble 15 kun 2 poeng bak og Harald 18. Svein Jakob som startet å seile 2.4 i år endte på en flott 37 plass med Bjørn Roar hakk i hel på 39 plass. Øvrige nordmenn ble Andre på 62 plass (15 i sølvfinalen), Ole på 65 plass og Tony på 72 plass.

Det har vært en fantastisk uke i Sneek med nydelig vær og et utrolig godt arrangement på alle måter. VM 2018 går i Gävle, Sverige og der håper vi på en enda større norsk kontingent.

Endelige resultater : https://www.kws-sneek.nl/wedstrijde…/…/deelnemers-uitslagen…

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*