Nydelig sesongavslutning på Karmøy

Trond Sverre Førde/ september 28, 2017/ Ukategorisert

Karmøy Seilforening hadde gleden av å arrangere NC4, og 18 båter var påmeldt. Det var imidlertid 16 som fant veien til det vakre sørvestlandet, og var klare for kappestrid i historisk farvann i Karmsundet.

Den eneste Ålesunderen Anthony kom først allerede torsdagen, og fant seg godt til rette i klubbhuset til KS. Medlemmene i KS hadde lagt seg virkelig i selen med å klargjøre seg for innrykk av 2.4 seilere, og leverte et prikkfritt arrangement både teknisk og sosialt (selvfølgelig er denne uttalelsen helt upartisk)
Lørdagen opprant med helt vanlig Karmøy vær i slutten av september med mild fønvind fra sør-øst. Regattasjef Frank Henrdriks og hans team hadde en målsetting om å få avviklet 5 race siden vindprognosen for søndagen var så som så (og typisk Karmøy i september).
Søndagen kom med 0-2 m/s men alle var klare på banen til kl 10.  Første race ble annulert pga sviktende vind til STOR begeistring fra Ronny Tollaksen 🙂  Etter en time og to kom den lovte sør-øst fønvinden og Henriks & Co klarte å få inn 3 race før kl 14!!!
Resultatlista taler for seg selv, og hatten av for Førd’en med stabil seiling i toppen hele helga! Harald ble nr 2 og sikret dermed Norgescupen 2017 mens Eilert ble nr 3.
Siden dette var 4. gang KS arrangerte NC for 2.4mR, fikk KS overrakt Norsk 2.4mR Klubb’s utmerkelse i form av en halvmodell av en 2.4mR.  Den pynter fint opp i KS sin peisestue.
På referatplasseringen   Bjørn Ole
Share this Post