Referat fra styremøte 17.10.17

Trond Sverre Førde/ oktober 16, 2017/ Ukategorisert/ 0 comments

Styremøte 10. oktober 2017-10-10 kl 20.30

Tilstede : Harald Rolfsnes, Trond S. Førde (referent), Trond A. Huth, Bjørnar Erikstad og Frank Huth

  1. Terminlisten 2018 :

NC 1 Hunnebostrand 12-13 mai med treningssamling samme sted 10-11 mai. Alle enige om at vi går for denne.

NC 2 / NM / AIC arrangeres av Ålesund seilforening den 2-3 juni.

NC 3 Åsgårdstrand 22-23 september. Trond Sverre tar seg av kommunikasjon med Åsgårdstrand seilforening. Frank informerte om forhold rundt Hafrsfjord (bla bygging av nytt klubbhus i båtforeningen hvor 2.4ene holder til og store arrangementer i Stavanger seilforening rundt samme tid) gjorde at man trolig ikke var klar for å avholde NC på Hafrsfjord allerede i 2018. Det ble derfor bestemt av styret at man lar VM i Gävle tre inn som den fjerde NC, og avholder kun 3 ”normale” NCer i 2018. Kommentar fra Ola om at man da må finne ut hvilke seilaser i VM som skal telle som NC.

 

  1. Websiden : Trond Sverre sjekker med Ronny om han ønsker fortsette som webmaster. Det foreslås at andre som er kyndige også kan jobbe på websiden, spesielt ift det redaksjonelle. kan fuske litt i faget og korrigere. Det var et ønske fra Harald om å ”rengjøre” menyen noe. Dette tas med Ronny.

 

  1. Arkiv : Lagre dokumenter fra gmail til google disc og rydde opp på sistnevnte. Sekretær tar jobben.

 

  1. Det er ønskelig å legge ut en påminnelse til seilere vedre regler, krav til båten, personlige forsikringer på websiden under en regatta fane.

 

  1. Utdanne nye målere. Bør ha en måler i hver region, og helst få inn noen yngre krefter. Trond Atle stilte seg positiv til å ta målerutdanning. Det er også ønskelig med ”Quick guides” til for eksempel mål på mast. Klassevedtektene er noe tunge ift å finne alle målene om man skal bytte mast på båten selv. If regatta kan dømming på vannet/evt dommer som observerer på vannet/gjennomgår etter regatta være ønskelig.

 

  1. NOR 100 – klubben har fått denne av Steff Herbern. Båt er bra, men riggen er dårlig (kassert Bjørnarmast). En person i Tønsberg er interessert i å kjøpe denne. Styret er enige om en salgspris på 15.000,-

 

  1. Hva skal klubben bruke penger på ? det foreslås at klubben koster utdanning av nye målere. Ellers vil Trond Sverre forsøke få kjøpt inn et sterkt subsidiert seilsett til utlodding. Forslag fra Ola om å ha premiering i Norgescupen sammenlagt for flere enn vinneren. For øvrig vil det gis reisestøtte til VM.

 

Møtet ble hevet kl 22.

 

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*