Referat fra styremøte 18. april 2018

Trond Sverre Førde/ mai 1, 2018/ Ukategorisert

Møtet åpnet kl 20.05

Tilstede : Trond Atle Huth, Ola Herje, Bjørnar Erikstad, Harald Rolfsnes og Trond Sverre Førde

Referent : Trond Sverre Førde

 

SAK 1 : NM 2018

Vedrørende måling. Ikke behov for å ta stikkprøver, men heller gå gjennom målemerker sammen med deltakerne. Harald jobber videre med dette. Harald vil gjerne ta et ”målekurs” ifm NM.

Peter L. Larsen er NM ansvarlig i Ålesund. Marius Maaseide er regattasjef. NM komiteen har hatt 3 møter så langt. AaSF er fullt i rute med NM forberedelsene.

Trond S poengterte viktigheten av å få Ålesunderne til å melde seg på raskt.

 

SAK 2 : NM 2019

Søknadsfristen er 1. juni. Stavanger seilforeningen var litt usikker på om de kunne påta seg arrangementet grunnet mange, større arrangementer i 2019, men dette har løst seg etter møter med Bjørn Roar og Frank. Offisiell henvendelse fra Norsk 2.4mR klubb er sendt Stavanger seilforening. NM 2019 vil i så fall bli avholdt på Hafrsfjord med Stavanger seilforening som regattaansvarlig arrangør.

 

SAK 3 : Årsmøte 2018

Årsmøtet 2018 vil bli avholdt på Gåsholmen under NM i Ålesund den 2. juni kl 19. Innkallingen må være ute senest 20. april, siste frist for innsendte forslag er 19. mai og årsmøtedokumentene utlagt senest 23. mai. Valgkomiteen vil få en liste på hvem som er på valg/ikke på valg fra Harald.

 

SAK 4 : Diverse

Harald informerte om de siste møtene i den internasjonale teknisk komiteen. Keith Gordon vil være sjefsmåler under VM i Gävle. Bakgrunnen for dette er at det kun finnes 2 internasjonale målere, og den andre vil seile under VM. Det vil bli en del etterkontroller under VM, men båtene vil ikke bli automatisk diskvalifisert ved feil. Disse vil bli slått opp på oppslagstavlen, og deltakere kan da velge om de ønsker å protestere.

Ola stilte spørsmål om det kunne være aktuelt å finne en trener den norske troppen kunne ha med seg til VM i Gävle.

Bjørnar informerte om at hans tidligere trener, Jacob Haug, nå er utdannet seilmåler.

Harald informerte om at VM 2019 mest trolig vil bli avholdt i Genova, Italia.

 

Møtet hevet kl 21.30

Share this Post