Harald vant NC4

Trond Sverre Førde/ september 24, 2018/ Ukategorisert/ 0 comments

Årets siste NC fikk en heidundrandes start ved at deltakerne ankom i uværet «Knud» på fredagen. Det ble raskt bestemt å utsette sjøsetting til lørdags formiddag, og kvelden ble tilbrakt på klubbhuset til Åsgårdstrand seilforening med seilprat og Tonys utmerkede kokekunster. 16 båter var påmeldt regattaen, og ekstra hyggelig var det å se begge båtene fra Grimstad i sin første 2.4 regatta.

Lørdagen bød på sol fra skyfri himmel og god vind fra vest. Meldingen sa ca 10 meter, men komitebåten målte kast opp til 12 meter under de 4 seilasene som ble seilt lørdag. Dessverre medførte misforståelser og intern mangelfull kommunikasjon hos arrangør til en del rot rundt de to første seilasene. Forøvrig ble seilasene både lørdag og søndag arrangert på en tilfredstillende måte.

Førden ledet etter dag 1 med 6 poeng ned til Harald. Frank og Ola fulgte på plassene bak. Bjarne fra Grimstad viste at han ville bli en sterk konkurrent i 2.4 fremover ved å vinne en seilas, og var stadig i toppen i alle seilaser.

Søndagen bød på noe mindre vind, men stadig kast opp mot 10 meter. Bjarne seilte meget godt og vant dagens første seilas og ledet lenge i den andre. Men Harald viste igjen at de gode resultatene denne sesongen ikke er tilfeldig, og banket inn tre spikre i de siste seilasene. Han vant dermed NC4. Frank og Ola seilte jevnt i toppen og tok henholdsvis 2ndre og 4de plass med Bjarne mellom seg på 3dje.

Resultater : NC4 Åsgårdstrand

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*