Endelig online igjen – påminnelse

Trond Sverre Førde/ mars 25, 2019/ Ukategorisert/ 0 comments

Da websiden vår gikk i mørkt i fjor høst, tenkte vi at dette var en smal sak å få fikset. Det var kun starten på en papirmølje av skjemaer og innhenting av IDer for å få flyttet eierskapet på både domene og webhotell fra Sarpsborg seilforening til oss for å få siden online igjen. Eierskapet ligger nå foreløpig hos leder, siden vi foreløpig mangler en fakturaadresse/org nr i klubben. Men viktigst er at vi er online igjen før sesongstart.

Vil i samme slengen minne alle på medlemskontingenten. Info om innbetaling av denne finnes i menyen under medlemskap. Man må være medlem i klasseklubben for å få registrert sine resultater i Norgescupen/NM.

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*