Eilert Kamfjord ble Norgesmester 2020

Trond Sverre Førde/ august 23, 2020/ Ukategorisert/ 0 comments

NM i Tønsberg ble et intensiv-NM med alle 5 seilasene seilt på en dag. I varierende vindstyrke og store skift på Husøyflaket ble Eilert Kamfjord (Tønsberg) velfortjent Norgesmester med en imponerende stabil serie på fire 2 plasser som tellende. Han vant med 1 poengs margin til Trond Atle Huth som tok sølvmedaljen. Han imponerte i like stor grad ved å vinne 3 seilaser, men et svakere resultat fratok ham gullet. Jacob Haug (Bærum) tok bronsen i en av Bjørnars båter. Vi gratulerer alle 3 medaljevinnere. Fyldigere referat kommer senere.

Endelige resultater

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*