NC4 helgen 18-19 september Ålesund

Thor-Ludvig Thorsen/ september 22, 2021/ Ukategorisert

NC4 ble avholdt helgen 18-19 september av Ålesund SF som en del av Atlantic International Cup. Det ble gjennomført 5 seilaser på Borgundfjorden i lette vinder fra Ø-NØ. Det var lokale seileren Ola Herje jr. som vant helgens NC foran Harald Rolfsnes (Røyken SF) med Pål Kragset (Ålesund SF) på tredje plass. Totalt var det 12 båter på startlinjen

Ålesund SF hadde arrangert overnattingsmuligheter til de tilreisende i Ålesund dykkerklubb sine lokaler. Her ble det servert fiskesuppe på fredag. Lørdag var det tradisjonen tro middag på Seilerholmen.

Vi ser fram til at Ålesund SF skal arrangere NM for 2,4mR i 2022

Premie vinneren under NC4/ AIC 2021.
1. Ola Herje jr.
2.Harald Rolfsnes.
3. Pål Kragset.
4. Bjørn Roar Pettersen
Share this Post