Info og Påmelding -Treningsamling 8-9. mai `24

Annar Bohlin-Hansen/ april 28, 2024/ Ukategorisert

Hei alle seilere!
Da er våren her og årets treningsamling nærmer seg. 

Årets trening samling vil bil avholdt på Andersen slippen området til Fredrikstad seilforening (Hankøsundet) med oppstart Torsdag 8 mai kl 11:30 med lunsj/ breafing og avsluttes Fredag 9 mai på ettermiddag.

Påmeldingsavgift for å delta er 700,- NOK.  Påmeldingensavgift  overføres til Norsk 2,4mR klubb sin konto. 4035. 210. 0058 og merkes med treningsamling,  seiler og båt nummer. Påmeldingsavgift dekker trenningsamling, 2 lunsj og 2 middager.  Trener under samlingen vil være Bjørnar Erikstad.

Norsk 2,4mR klubben disponere hele klubbhuset til Fredrikstad seilforening med garderober denne helgen. Adresse til Andersen Slippen, Fredrikstad Seilforening, Vikaneveien 359, 1621 Gressvik

/ Eilert Kamfjord

Share this Post