Rapport fra NC 3 Tønsberg

Bjorno/ juni 27, 2011/ Ukategorisert

Det ble en flott helg i Tønsberg! 8 båter stilte til start i denne Norges-Cup’en. Lørdag ble det avviklet 3 seilaser. Noe varierende vind fra 2-5 m/s. Vinden dreide 180 grader, og laget utfordringer i race 3. Mona stilte som vanlig opp på kvelden med en flott middag bestående av varmrøkt laks, med tilhørende salater og friske jordbær med is til dessert . Vi setter pris på denne hyggelige sammenkomsten, takk Mona!!

Søndag startet med sol fra skyfri himmel og flott temperatur. Vinden var sørlig og holdt seg stabil på 3-5 m/s. Det ble avviklet 4 race. Harald seiler som vanlig veldig stabilt, men det er noen å snuser rundt han der fremme fra tid til annen!

Desverrre kolliderte arrangementet bla. med 12.5 kvadrat seiling i Ålesund, så deltagelsen ble litt amputert. Bjørn W. Bjelke fra Asker deltok som debutant, og seilte meget bra! Vi håper på at 2.4mR seiling ga mersmak, og at vi ser mer til Bjørn i fremtiden! Nå blir det et opphold frem mot Atlantic Cup i ålesund, søndag før VM. Men noen norske drar til Sverige å seiler SM siste helgen i juli!

For full resultatservice NC 3, sjekk resultater 2011 i margen til høyre på hoved sida!

GOD SOMMER ALLESAMMEN!!!!

Bjørn, Øystein, Jostein, Reidar og Harald før premieutdelingen

Harald mottar 1. premien NC3 2011

Share this Post