GODT NYTTÅR!!!!

Bjorno/ desember 31, 2011/ Ukategorisert

 Vi ser frem til en ny sesong, og endelig terminliste for 2012 vil snart bli lagt ut. Vi vil også med dette takke for året som er gått. Og i 2.4 sammenheng har dette vært et begivenhetsrikt år. VM i Ålesund var utvilsomt et høydepunkt, og nok en gang rettes det en takk til Ålesund Seilforening for et flott arrangement.

Det kan se ut til at det blir vekst i klassen også i 2012. Flere seilere er i etablering, noen har allerede skaffet seg båt.  Ålesund seilerene holder frem med sine treningshelger i vintermånedene, og alle er velkomne til å delta. Ta kontakt med Inge Almås/Ola Herje for datoer og informasjon. Røyken seilerene er også aktive i vinter og vi har fått en flott artikkel i Seilas.  Bjørnar Erikstad viser god seiling på andre siden av Atlanteren. Han har i desember seilt pre. Worlds og fått prøvd VM banen. VM for funksjonshemmede blir arrangert i januar i Florida, nærmere bestemt Port Charlotte. Vi ønsker Bjørnar lykke til!!

 

Norsk 2.4mR Klubb vil med dette ønske alle et Godt Nyttår, og oppfordrer alle nye og gamle 2.4 seilere til å gjøre 2012 sesongen minnerik!!!

Share this Post