Flott treningssamling og NC1 i Ljungskile

Bjorno/ mai 15, 2013/ Regattaer, Trening

Tradisjon tro arrangerte den Svenske Klasseklubben treningssamling for 2.4 seilere før årets sesong. I år var samlingen lagt til Ljungskile som ligger rett sør for Uddevalla. Over 40 båter var påmeldt, deriblant 10 Norske. Dessverre ble det noen kanseleringer, så det ble 4 fra Norge som deltok til slutt.

Harald, Mona, Ronny og Bjørn Ole stilte i Ljungskile 9/5 og var klare for 4 dager med trening og seilaser. Svenskene hadde engasjert trenere som til daglig har ansvaret for de svenske landslagsjolleseilerene. Kristian Åderman og Jakob hadde intense flotte treninger torsdag og fredagen. Det ble trent på ting som starter, treningsseilaser på korte baner med tette dueller både på kryss og lenslegger. Ljungskile segelseskap hadde lagt seg skikkelig i selen og vartet opp med flott varm lunsj alle dager.

Været i Ljungskile bød på alt fra regn og vindstille til sol og frisk bris. Baneområdet lå rett utenfor havnen og lå fint til for den sørlige vinden. Under Regattaene 11-12/5 dominerte svenskene resultatene, men Harald viste veldig god seiling og endte på en sammenlagt 3 pl. Stellan Berlin vant foran Lennart Heselius. Fullstendig resultatliste finnes på :http://www.swe24metre.com/?page_id=1250#1

De fleste seilerene var innkvartert på Ljungskile Turisthotell. Et trivelig lite hotel som ble drevet av en familie. Vi vil takke Svenskene for at vi får delta på denne samlingen som er veldig lærerik. Det ble 4 intense dager med seiling og 6-7timer i båten pr. dag. Dette er en veldig god oppkjøring til sesongen, og vi håper at flere Norske seilere finner veien til Sverige neste år.

Det bør og nevnes at miljøet også i Sverige har fått et oppsving med nye seilere. Dette er svært gledelig. 5 nye svenske seilere var med på denne samlingen!ljungskile1ljungskile4ljungskile3ljungskile2

Share this Post