Bjørnar Erikstad ble Norgesmester 2013

Bjorno/ juni 17, 2013/ Ukategorisert

Med sju 1 plasser og en 2 plass, sikret Bjørnar NM tittelen 2013!!

Røyken Seilforening dro i land et flott arrangement for de Norske 2.4mR seilerene. Fredagen ble det gjennomført 2 seilaser i meget frustrerende forhold både for arrangør og seilere. Vestavinden ga hodebry med vindskift og kastevind.
Lørdag begynte med rolig vind på Nærsnesbukta, men allerede før start blåste det opp en bris fra sør. Etter forholdsvis kort tid frisket den godt på, samt at det satt seg opp godt med sjø. I perioder blåste det stabilt 10-11m/s med kast opp mot 13m/s. Det ble en tøff dag med 4 seilaser og pumpene fikk kjørt seg om bord i båtene. Det var tette dueller, mye jobbing med akterstag, og flotte surfer på unnavind. Noen av båtene var oppe i 10 knop på de beste surfene. ! Dagen ble gjennomført uten de store uhellene, noen rifter i seil oppstod men det viste seg at 2.4 seilerene har utstyret sitt i orden og det er bra!
Søndag bød på roligere vindforhold med 2-4m/s de tre første seilasene. Vinden dreide og økte litt før den tiende og siste seilasen. Det ble en flott avslutning på årets NM i 5-6m/s.

Bjørnar viste stabil og meget god seiling hele helgen og vant til slutt med 10 poengs margin på nr 2 som ble Harald Rolfsnes. Aleksander Wang-Hansen dro i land tredjeplassen 4 poeng bak Harald!

Resultatliste NM 2013: http://idrett.speaker.no/Downloads/62891/docs/NM_2013_2.4mR.htm
Flere bilder fra NM 2013 vil også kommer etter hvert.NM2013

Norsk 2.4mR Klubb ønsker å takke Røyken SF for et flott arrangement både teknisk og sosialt. Vi ble vartet opp med varmt måltid fredag, frokost lørdag og søndag samt flott rekebord lørdag kveld.

Årsmøtet i Norsk 2.4mR Klubb ble avholdt samtidig med NM. Vår formann gjennom mange år Harald Rolfsnes har gjort en fremragende jobb for 2.4 miljøet både i Norge og i utlandet. Harald følte at tiden nå var inne for et lederbytte, og valgkomiteen har jobbet litt med dette. Ny leder ble valgt og vi vil gratulere vår nye leder Trond Atle Huth med vervet! Trond Atle seiler NOR 128 og kommer fra Stavanger. Veldig kjekt at nye 2.4 seilere tar på seg vervet, gratulerer!! Norsk 2.4mR Klubb vil takke Harald for denne jobben som han har gjort som leder gjennom årene. Harald fortsetter som nestformann! Fullstendig referat fra årsmøtet vil bli lagt ut når dette er klart.

Share this Post