Rolige Adventstider

Bjorno/ desember 7, 2013/ Driftsnyheter

På denne årstiden er det ikke så veldig stor aktivitet. Men noen av oss er alikevel utpå å trener en gang iblant. Bjørnar er i Miami og seiler frem mot Jul. Han reiser bort igjen etter julefeiringen her hjemme. Storm og orkan har herjet med oss siste uka, og det rapporteres om veltede båter. Vi håper på at skadene ikke er blitt store. Det ble gjort et forsøk på å seile Adventseilasen på Karmøy, men med vindstyrke opp mot 17 m/s ble det lite av seilasen.  Stavangerseilerene seiler Nisseseilas 7/12, og vi kommer tilbake med bilder og en liten reportasje om det.

Pål Kragset har lagt ned et flott arbeid med å gå gjennom båtregisteret, og har laget båtkort med historikk på hver enkel båt. Dette vil snart bli presentert!

Norsk 2.4mR Klubb ønsker alle en fin adventstid.

god_jul

 

 

 

 

 

Share this Post