Endelig resultat i NorgesCup 2015

Ronnyt/ oktober 2, 2015/ Ukategorisert

Da var resultatene stemplet og godkjent. Det var ikke så spennende på toppen der Harald Rolfsnes tidlig hadde etablert seg godt. Bjørnar Erikstad har prioritert viktigere mesterskap enn NC og fikk derfor en liten tur nedover på listene. Etter en heidundranes catfight i siste NC som gikk i RAN Seilforening, så klarte Trond Sverre Førde å klatre opp til 2. plassen 0,7 poeng foran Ronny Tollaksen som kom på 3. plass.

Fjorårets vinner sto over 1. NC og datt derfor noe på lista, men både Trond Atle Huth og Frank Huth viser veldig god jevn seiling på fjorden og er som oftetst å regne med helt fremme i feltet. Det er veldig tette og varierende felt i klassen. Alt fra erfarne seilere som er nye i klassen til uerfarne seilere generelt er med og konkurrerer. Likevel er det ikke satt hvem som er fremme i feltet.

For året vil undertegnende trekke frem de relativt ferske 2.4 seilerne: Sigurd Utbjoe og Atle Ottesen som har vist seg å bite mer og mer fra seg. De er begge seilere fra større båttyper som de seiler ellers. Vi har også fått noen nye tilskudd, som er både hyggelig og positivt.

 

NC

Share this Post