Oktober – Hva skjer’a ?

Bjorno/ oktober 5, 2016/ Driftsnyheter, Vinter

hva-skjera-bilde
Fra Ålesund rapporteres det at Geir Fosserud (deltok i NoM i 2015 med NOR 107) har kjøpt NOR 135. Allerede er NOR 136 solgt til Rolf-Arne Andersen. Dvs at flåten i Ålesund nå er oppe i 16 båter derav 15 gode Norlin MKIII. For øvrig planlegges det en vinterserie i Ålesund….et veldig bra tiltak for de som ønsker strekke sesongen.
På Østlandet jobbes det foreløpig mest med å få til faste, ukentlige regattatilbud for 2.4 seilerne. I tillegg gjorde ikke en særdeles vindfattig vår det mulig å få til så mye seiling i indre Oslofjord. En av utfordringene er at flåten er spredd mellom indre og ytre fjord (Røyken og Tønsberg). Hvordan man skal få seilt mer sammen blir en av utfordringene for neste år. For øvrig er det lite bevegelse i flåten bortsett fra at Trond har kjøpt Helena Lucas 2004 mod, og Elisabeth Ihlen overtar NOR 98.
I sørvest gror miljøet igjen….. Stavanger har fått et par nye seilere i Erling Mong som har kjøpt NOR 69 og Simon Campbell som seiler NOR 80 (som han også gjorde i NM). Det kan og nevnes at planleggingen av NC4 på Karmøy i 2017 er allerede i gang.  KS holder kortene tett til brystet foreløpig, men det kan lønne seg å sette av datoen til deltagelse.
Share this Post