Premiedryss i årets Norgescup !

bjorno/ januar 26, 2017/ Ukategorisert/ 0 comments

 
2017 er sesongen der du virkelig bør få med deg alle NCene. I år tar nemlig julen aldri slutt, og vi har mange flott premier som vil bli loddtrukket mellom deltakerne på hver NC. I samarbeid med North Sails Norge / Withmarine, Sailtuv.no og forfatter/fotograf/journalist Magne Klann har vi fått mange, flotte gaver som krydrer Norgescupen denne sesongen.
Withmarine forhandler North Sails i Norge, og har i tillegg riggverksted og en innholdsrik utstyrsbutikk. De markedsfører bla Gottifredi Maffioli ropes og flere leverandører av blokker, sjakler, osv. Withmarine har gitt oss :
2 stk North U Tactics CDer
2 stk North U Trim CDer
2 stk gavekort på 500,- stk
Sailtuv.no forhandler klesmerket Zhik og Imhoff i Norge og alt innen påkledning forøvrig, Raymarine Tacktick og Velocitek instrumenter, samt diverse båtustyr. Sailtuv har gitt oss :
4 stk seilvester
Diverse t-shirts, poloer, UV topper, capser og vanntett bag.
Magne Klann er journalist i Seilmagasinet, Båtliv og Seilas, og har sammen med Øyvind Bordal skrevet 2 bøker om seiling. Han har gitt oss :
4 stk av boken Seil og Rigg – håndbok i trimming.
Norsk 2.4mR klubb ønsker takke for de flotte gavene vi har fått, og vi oppfordrer alle til å benytte seg av samarbeidspartnerene våre når de skal handle til seg selv eller sine båter, og ikke minst spre ordet til andre.

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*