Hva skjer’a Februar

bjorno/ februar 9, 2017/ Ukategorisert/ 0 comments

Nordvest

 
Vinterserien går sin vante gang, men burde muligens allerede nå bli omdøpt til vårserien pga det flotte været på nordvestlandet den siste tiden. 21 januar stilte 4 båter med Ola som vinner, mens det 28 januar stilte hele 8 båter med Trond Mele som vinner. Ekstra morsomt er det at det disse to seilasene var med en ny seiler som nå også har kjøpt NOR 134. Han heter Lars Ove Seljebø…..tidligere E-jolle seiler. Ellers har Pål mer eller mindre fullført sitt arbeid med å regne ut tyngdepunkter på 2.4er, og muligheten er nok tilstede for at andre også kan få målt sine båter på denne måten i Ålesund. Forøvrig trenes det jevnlig og det avholdes ukentlige møter i 2.4 hallen i Nørvevika.
Sørvest
 
På Karmøy er Ronny i full gang med renovering av NOR 129. Skader på skroget er reparert, og båten vil bli hel-lakkert i fancy farger. Dette arbeidet starter i skrivende stund. Det ryktes også at Ronny har fått øynene opp for Super spar og North UK seil. På Stord har Sigurd ladet opp til årets 2.4 sesong med januarkryssing av Nordsjøen i stiv til sterk kuling for å delta på Up Helly A festivalen på Shetland. En stor bragd av Sigurd som det kan leses mye om på Seilmagasinets sider. I Stavanger seiles det jevnlig i og med at våren har kommet tidligere enn planlagt. Det ryktes om at NOR 103 har fått nye North seil fra UK, og det blir spennende å se om dette gir ekstra fart fort Trond Atle. Det er fortsatt en god bevart hemmelighet hva hockeykøllene skal brukes til. Forøvrig har Stavangerflåten økt med en båt etter at NOR 96 er vel fremme i byen.
Østlandet
 
Gjengen i indre Oslofjord har avholdt det årlige 2.4 møtet hjemme hos Harald og Unni. Praten gikk mest rundt flyttingen til Bærum, men også litt om reiseplaner. Foreløpig er det 3 båter i øst som har VM på tapetet…..NOR 114, NOR 123 og NOR 137. Harald har planer om å pendle litt til Tønsberg med båten dersom det blir aktivitet der nede. Ellers sesongåpner NOR 114 og NOR 137 i Essen i slutten av mars. For de som er ekstra nysgjerrige, kan man følge den regattaen her : http://manage2sail.com/de-de/event/ecb804b9-008b-458a-a099-9f57f0a3c317#!/
Nasjonalt og internasjonalt
 
2.4 klubben har anskaffet flotte premier til årets NCer. Det finnes en egen artikkel om dette på websiden, men grovt fortalt vil det bli 7-8 premier til hver NC regatta som loddtrekkes mellom deltakerne. Det kan med andre ord lønne seg å delta flittig på årets NCer. Websiden til årets første NC er laget, men ikke åpnet for publikum enda. Den vil du imidlertid etterhvert finne her : https://www.sailracesystem.no/regatta?regatta=2513
VM siden er på beina og påmeldingen er åpnet. Merk at det settes tak på 100 båter, og 43 er allerede påmeldt. det gjelder med andre ord å kjenne sin besøkelsestid om man ønsker å seile i Sneek. Merk også at påmeldingsavgiften må være innbetalt innen 21 dager etter påmelding. Om ikke vil man bli satt på en venteliste. Websiden til VM finner man her : http://2point4worlds2017.com/ Foreløpig er det kun NOR 95, NOR 114 og NOR 137 som er påmeldt fra Norge.
Båter til salgs
 

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*