Hva skjer’a Mars

bjorno/ mars 13, 2017/ Ukategorisert/ 0 comments

Nå merkes det at vi nærmer oss vår, dagene blir lysere og sesongstart er like om hjørnet!

 

Det gleder oss å se at vi har høy aktivitet i 2.4 miljøet i Norge hele året! Her er litt av det som er på gang disse ukene,….

Ålesund:

Ola og Pål har vært på Kanariøyene og kom der over en T-skjortemaker med sans for 2.4.  6 av gjengen har nå like skjorter.  Jollegruppa har funnet ut at plassen inne i hallen, på tvers foran reparasjonsrommet, med kran, passer glimrende til å reparere RIB-er.  Det går fint;  hallen er jo til felles bruk. Pål har dempet måle-jobbinga si for å få tid til å klargjøre et halvfabrikat av en 12,5-er og ei båtvogn til den.  Mandagsmøtene fungerer fint, sist for detaljplanlegging av AIC og for å sette opp transportsystemet for Tønsberg.  Det ser ut til å bli ca. 6 båter fra Ålesund.  Seilforeningen kom nylig med ei fin melding til alle klassene;  styret har vedtatt at foreningen skal dekke alle startkontingenter for båter som seiler utenbys i 2017, alle land, nivåer og klasser.  Akkurat nå er det 16 stk 2.4 i Ålesund. Det spekuleres på om det kanskje er litt for få, sett i lys av den lange prøveseilingslista.

Øst:

Harald og Trond Sverre pakker i disse dager hengeren og bagasje for regatta i Essen. Ellers finpusses opplegget for vårens seiling/serie i Asker.

 

Vest:

I Stavanger seiles det ukentlig, på Stord er båtene iferd med å bli polert og klargjort. På Karmøy er Ronny inne i sluttspurten for «makeover’en» på NOR 129. Vi kan røpe såpass at båten er ikke til å kjenne igjen!

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*