Halvseilt Norgescup med Harald i tet

Bjorno/ mai 29, 2017/ Regattaer

 
Med NC1 i Tønsberg og AIC/NC2 i Ålesund vel gjennomført, er det Harald som er i tet med 3,7 poengs forsprang på Ola. På 3dje plass ligger Førden kun 4 poeng bak Ola og kun 0,3 poeng foran Eilert. Her blir det med andre ord tett kamp i de to siste NCene.
Veldig gledelig er det å notere seg at hele 29 båter har deltatt i de to første NCene, noe som er en enorm oppgang fra fjoråret. Det vil med andre ord bli godt over 30 båter som har deltatt i Norgescupen i 2017 når man skal gjøre opp status etter NC4 på karmøy i september.
Vi takker Tønsberg og Ålesund for to veldig godt gjennomførte NCer, og gleder oss til NM i Åsgårdstrand og NC4 på Karmøy. Men først er det VM i Holland der det pr dags dato ser ut til å bli 7-8 norsk båter.
Share this Post