Nyttårhilsen fra leder’n

Trond Sverre Førde/ januar 8, 2018/ Ukategorisert/ 0 comments

Godt Nytt År!

Da er vi akkurat ferdig med seilåret 2017. Sportslig har det vært et bra år for Norsk 2,4mR klubb.

Vi har hatt gode regattaer med bra deltagelse, tett konkurranse og med bedre nivå enn på lenge. Dette ble spesielt synlig i VM i Sneek i Holland, der 8 norske seilere stilte til start. Av disse kom hele 5 på den beste halvparten av resultatlisten, og 3 blant de 18 beste. Klassen i Norge nærmer seg nå 50 sertifiserte båter og har ca. 35 aktive seilere. Noe av jobben nå framover blir å rekruttere nye seilere til de ledige båtene.

Årets VM arrangeres i Gævle i Sverige første uke i august, forhåpentlig med enda bedre norsk deltagelse enn i Sneek. Vi må forberede oss best mulig til dette, slik at vi har mulighet for å gjøre oss enda mer gjeldende i toppen. Jeg tror at ukentlig trening og regattaer på lokalt plan har størst effekt for å heve nivået. Husk; det gir best resultat å trene på det man er dårligst på, og ikke det man er best til. Det ser ut til at både Stavanger og Ålesund har fått til regelmessig seiling, mens vi på østlandet har en jobb å gjøre i det nye året.

Vi er nå inne i en, forhåpentlig, kort vintersesong, der vi har mulighet til å gå over båt og rigg, og sørge for at alt utstyret er i best mulig forfatning når vårsesongen begynner.

La oss sørge for at suksessen fortsetter i 2018. Jeg ser fram til å møte dere på vannet om ikke veldig lenge!

Hilsen Harald Rolfsnes, leder

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*