Referat fra NC 3 på Gjøvik

Trond Sverre Førde/ juli 18, 2019/ Ukategorisert/ 0 comments

Endelig skulle vi få til en NC på Mjøsa. Gjøvik Seilforening hadde velvillig tatt på seg arrangementet og 18 båter meldte seg på. Full sommer og en meget entusiastisk arrangør stab møtte oss fredag ettermiddag og båtene ble løftet på sjøen og plassert i båser og langs kaia i havna. Jeg tror de som padlet lengst, hadde en distanse på 50 meter. Noen få hadde husrom i sentrum, mens veldig mange campet på neset i havna, hvor det var “høy partyfaktor” fra første stund noe som er med å  skape et godt og tettere miljø i 2.4 gruppa. Tony laget som vanlig god mat til oss alle på kvelden.

Lørdag stod etter hvert vinden fin oppover Mjøsa, med vindskift som er normale på denne banen. En meget effektiv regattasjef og hans stab, gjennomførte 5 fine seilaser nesten på rekordtid på ei bane som lå tett ved land hele vegen. Da vi seilte inn igjen til havna, stod tilskuere og applauderte oss. (Er vi på veg til å bli idrettskjendiser? Kjempegøy var det i hvert fall.) På kvelden var grillen ved seilforeningens paviljong god og varm og sammen med arrangør staben, hadde vi seilerne (pluss fruer) en veldig fin kveld.

Søndag var det “Mjøsblikk” og ved allmøte i 11 tida, ble det besluttet å avslutte og de 5 seilasene fra lørdagen ble stående. Trond F. vant foran Harald og Ola. På de 5 første plassene er det seilere fra 5 forskjellige foreninger. Gjøvik Seilforening hadde inngraverte glass som deltakerpremier og likeså fine inngraverte glass til de 3 på pallen. Stor stas med så fine premier.

Erfaringene etter denne helgen var udelt positive. Gjøvik Seilforening gjorde en meget god jobb; Tusen Takk, og vi gleder oss veldig til å komme tilbake i 2020.

Lars Ove Seljebø hadde lånt ut sin NOR 134 til Arne Mølstad fra arrangør foreningen, noe som ble en stor suksess og Pål & Ola var til Gjøvik med sine NOR 117 og NOR 139 senere samme uke og disse 3 båtene blir i Gjøvik Seilforening minst ut året, Vi håper og tror vi ser starten på enda et 2.4 miljø i Norge.

Mvh NOR 132 Ola

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*