Harald vant Norgescupen 2019

Trond Sverre Førde/ november 16, 2019/ Ukategorisert/ 0 comments

Noe spenning i toppen var det egentlig aldri. Harald har seilt råsterkt hele sesongen og vant med god margin til tross for at Førden vant NC 2 & 3. Vi gratulerer Harald med nok en gravering på halvmodellen. Bak ham ble det imidlertid tett med kun 5 poeng fra 2 til 7 plass. Det vitner om at nivået har jevnet seg ut i klassen i tillegg til å ha hevet seg. Et lite minus med Norgescupen er at seilere hittil har vært sjanseløse om de stod over en NC. Dette blir det forandring på i 2020 med 5 NCer og mulighet for å stryke en av de. Forhåpentligvis vil dette gi enda mer spenning i Norgescupen fremover.

Årets resultater finner du her

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*