Super 3 vist i Paris

Trond Sverre Førde/ desember 15, 2019/ Ukategorisert/ 0 comments

Den nye Super 3 ble vist på messen i Paris for et par uker siden. Båten er bygget i England av Rondar Raceboats som hittil er mest kjent for bygging av joller. Ved første øyekast ser man noe mer innerliner som inneholder mer flytemidler enn på Norlin mk III. Hvor mye lettere båten vil flyte er foreløpig uvisst, men tanken er at man skal kunne klare å tømme båten på banen etter vannfylling. Hvor mye dette utgjør ift kjølvekt er foreløpig uvisst. Forøvrig er båten bygget med dyp kjøl (1,00 meter) og leveres standard med Super Spar mast. Roret på ustillingsbåten er et standard, kort ror fra mk III og ikke det som båtenendelig  blir levert med.

De 2 neste båtene skal til Tyskland og blir vist på messen der på nyåret (Dusseldorf ?). De 3 neste båtene etter det kommer til Norge, hvor Pål og Ola har kjøpt en hver og vil ha en tredje båt på lager for salg.

Det blir spennende å se Super 3 på banen til sesongen og hvordan den seiler mot Norlin mk III

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*