Terminlisten 2020

Trond Sverre Førde/ januar 28, 2020/ Ukategorisert/ 0 comments

Da er terminlisten for 2020 klar. Vi kan se frem til hele 5 NCer i år der en kan strykes fra Norgescupen totalt. Det burde gi flere muligheten til å delta på flere NCer. NM 2020 arrangeres av Tønsberg seilforening på vakre Fjærholmen. I tillegg bør man merke seg EM som arrangeres under den tradisjonsrike Travemünde woche, og er i fornuftig reiseavstand for oss her på berget. Dere finner også terminlisten i hovedmenyen.

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*