Norgescupen og Corona

Trond Sverre Førde/ april 14, 2020/ Ukategorisert/ 0 comments

Vi beklager å måtte meddele at NC 1 i Ålesund og NC 2 i Åsgårdstrand er avlyst pga regjeringens og NIFs idrettsforbud som pr idag gjelder frem til 15 juni. NC 3 på Gjøvik er flyttet til helgen 20-21 juni, og planleggingen går som vanlig for dette arrangementet. Imidlertid skal det tas en ny avgjørelse ifm idrettsforbudet i begynnelsen av mai, og om vedtaket opphører ved 15 juni, går NC 3 som planlagt. Skulle idrettsforbudet bli ytterligere utvidet, vil styret jobbe med å få til et tredje arrangement på høsten. Uansett utfall vil Norgescupen sammenlagt bli utdelt som normalt så lenge vi får avholdt NCer på høsten. Vi oppfordrer våre seilere til å trene i denne vårsesongen, men minner om å begrense antall båter som trener sammen til max 5.

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*