Bjørnar fikk 4.pl i Miami!!!

Bjorno/ januar 28, 2013/ Regattaer, Ukategorisert, Vinter

Bjornar_11432954x3World Cup starter idag, og Bjørnar er klar som aldri før!!

Etter OL har Bjørnar tatt det litt rolig med seilingen, men det tok ikke lang tid før han kjente suget etter vann under kjølen igjen. Bjørnar starter idag i Miami, han fikk sendt båten over før jul og har fått seg noen økter på vannet før start. Iår har han ny trener og skal satse på en treningsperiode i Miami etter WC. Vi skal følge Bjørnar og hans resultater denne uka! Link:

http://mocr.ussailing.org/

 

Dag 1:

Bjørnar leder etter god seiling. 3 & 1 plass i dagens to seilaser! ! !

 

Dag 2:

Bjørnar seiler fortsatt bra, 3 & 2 plass idag! ! !

 

Dag 3:

Bjørnar ligger samlet på 4 plass etter dagen to 4 plasser! ! !

 

Dag 4:

Bjørnar har seilt meget bra idag, han slo til med 1 & 3 idag. Det er veldig jevnt i toppen, 1 poeng skiller Bjørnar fra Pascoe, Millar og Leibel.

 

Dag 5:

Bjørnar klinket inn to 3 plasser på siste dagen. Dette gjorde at han fikk 4 plass totalt etter 9 seilaser hvor han strøk en 4 plass som var dårligst. Dette er meget bra seilt, og få poeng skiller topp 4. Megan Pascoe vant med sine 18 poeng etter imponerende stabil seiling.

 

Bjørnar stopper igjen i Miami en liten uke for å trene, han har lagt litt om i forhold til tidligere år hvor han hadde treningsopphold i forkant av seilasene. Dette lover veldig bra og Norsk 2.4mR Klubb gratulerer så mye med bra seiling!!

Share this Post