Harald Rolfsnes suveren i Stavanger!

Bjorno/ august 19, 2013/ Rapporter fra regattabanen, Regattaer

Harald vant med 5 av 6, 1. plasser i NC4 som gikk av stabelen i Stavanger sist helg!

Stavanger bød på flotte seilforhold i to dager. 6 race ble avviklet i vinder opp mot 11 m/s, og litt strøm gjorde at seilerne fikk forhold å bryne seg på. Harald viste nok en gang hvem som er sjefen på banen. I første race lå han godt bak i feltet før han på imponerende vis startet innhentingen, og seilte inn til første plass. Resten av helgen var han suveren. Trond Atle Huth  viste også meget sterk seiling denne helgen og drog i land andre plassen. Ola Herje seilte inn til tredje. Fullstendig resultatliste finnes under resultater.

Seilforeningen 1928 stod som arrangør for dette som var den første NC i Stavanger. Dette greide de å gjennomføre med glans. Flotte baner ble lagt i et skjermet fint regattaområde. Det ble avviklet 4 seilaser lørdag og 2 på søndagen. Vinden var stabil og fin slik at det trengtes ikke de altfor store forandringene på banen. Herlig å slippe venting mellom seilasene! Fredagen ble det servert Chilli con carne laget av Bjørn Forshei (NOR 116). Hyggelig prat, mat og god stemning er alltid greit når det kommer seilere fra alle kanter av landet. Lørdagskvelden var det pizza på menyen! Søndagen startet med tung nedbør, men skylaget lettet og når startskuddet gikk så var det kun dråper av saltvann som skylte over deltagerene !

Det var og to debutanter i klassen! Nikolai Bakker og Arne Liebich Rise seilte våre to klubb båter NOR 99 og NOR 69. De imponerte med god seiling i de forholdsvis tøffe forholdene for debutanter i 2.4.

Harald og Trond Atle i tett duell.

Harald og Trond Atle i tett duell.

Share this Post