Stor aktivitet i 2.4mR klassen

Bjorno/ august 25, 2013/ Regattaer

IFDS world’s, norsk båt i SM, VM i England og NC 5 står på programmet de neste ukene!

Kinsale Yachtclub er vert for IFDS World Championships som starter 26/7. Vår egen Bjørnar Erikstad stiller på startlinja, og kjenner vi han rett så er han vel forberedt. Bjørnar’s seiling kan følges på Kinsale’s hjemmesider, samt at vi her på norway24.no vil komme med resultater mot slutten av neste uke.

Frank Huth NOR 95 har vært i Karlstad i helgen og seilt SM. Frank imponerer med god seiling og har flere flotte plasseringer! Frank endte på en 16pl etter 10 race, men med seg i bagasjen fra Sverige har han med seg bla en 1 og en 3 plass. Gratulerer Frank! For resultatliste :
http://www.kdss.se/segling/2013/24mr_preliminary_results_day3.pdf

VM i Poole England er og nær forestående. 7-14/9 stiller det 4 Norske båter på startlinja i årets VM. Norway24 kommer selvsagt med ytterligere oppdateringer etter hvert.

Helga 27-29/9 er det NC5, denne gangen i Bergen. Klassen vår er heldige å få ta del i Ran Seilforenings arrangement denne helgen. Påmeldingen er åpen på :http://www.seilmagasinet.no/regatta?regatta=1068
Norsk 2.4mR Klubb ønsker stor deltagelse for fokus på rekruttering til klassen. Grip sjangsen å få med deg et flott stort arrangement i Bergen i september!startlinje

Share this Post